Image Alt

ALMERE POORT – Strandstad van de Randstad

12 strandappartementen in Almere Poort

Nog 1 te koop!

Almere Poort is een kleurrijk en vernieuwend stadsdeel, op de rand van stad, polder en water. Met alles binnen handbereik: ruimte, groen en voorzieningen. Op de fiets ben je zo bij het strand, in het bos of in het park. De bereikbaarheid is optimaal met de A6 om de hoek en NS-station Almere Poort centraal in de wijk. Met de auto ben je zo in Amsterdam en ’t Gooi, en de trein nemen is wel heel gemakkelijk.

Download hier de brochure
Download hier de prijslijst

In het Europakwartier West worden aan de Noorwegenkade twaalf strandappartementen gebouwd met oriëntatie op het strand, de duinen en het IJmeer. Om de hoek ligt de Europalaan, een brede, statige laan met veel groen. Hier ben je op loopafstand van het IJmeer, jachthaven Marina Muiderzand, het Meerstrand en het Almeerderstrand én alle voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten, trein en bus.

Een karakteristiek gebouw
Wonen met karakter. Horizontale lijnen benadrukken de individualiteit van de verdiepingen. De tuinen, balkons of dakterrassen en de grote glazen raampartijen verbinden het leven binnen en buiten met elkaar. In het gebouw zijn twaalf appartementen en vier verschillende woningtypen. Welk appartement je ook kiest, ze hebben allemaal een heerlijke, lichte woonkamer en daarnaast twee extra kamers. Alle appartementen hebben een ruime tuin of balkon en de twee penthouses een ruim dakterras van 105m2. Het gebouw is voorzien van een lift en op het dak liggen zonnepanelen. Elke woning beschikt over een eigen berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats. Het appartement kan sleutelklaar worden opgeleverd door te kiezen als meerwerk voor het compleetpakket.

 

Voor meer informatie: ISPA VASTGOED/NBP Makelaardij www.nbp-makelaardij.eu onder nieuwbouw of bel 06 46415767