Image Alt

Almere stad

Luxe appartementen en penthouses in het stadshart van Almere
Het appartementencomplex “De Leeuwenborgh” is gevestigd in de Staatsliedenbuurt in het stadshart van Almere-Stad, achter het Centraal Station en nabij het WTC. Door de bouw van de 2 torens (zakencentrum) is een stadspark, waardoor de bewoners een fraai uitzicht hebben. Het uitzicht voor de overige bewoners is een centrale mooi verzorgde binnentuin. De voorzieningen zoals openbaar vervoer en winkelcentrum liggen op loopafstand van de appartementen.

“De Leeuwenborgh” heeft 4 woontorens, bestaande uit totaal 96 ruime appartementen, waaronder 8 bijzondere penthouses, van 6 verdiepingen hoog. De representatieve entree, lift en gestoffeerde gangen geven een verzorgd beeld. Het totale complex inclusief de buitentuin is goed onderhouden en geeft een mooi entree.

De appartementen van 92m² zijn verschillend van type en voorzien van een royale entree, woonkamer (vanaf 40m²), keuken met benodigde apparatuur, bergruimte, 2 slaapkamers of een slaapkamer met hobbyruimte, separaat toilet en een royale badkamer met ligbad en separate douche. Elk appartement beschikt over een terras, balkon of serre. De 8 penthouses zijn verdeeld in 2 type penthouses. De 4 kleine penthouses op de 5e verdieping zijn ca. 98m² en voorzien van grote raampartijen met aangrenzend een groot balkon van ca. 20m². Deze penthouses hebben hebben een woonkamer van 40m², keuken met apparatuur, 1 royale slaapkamer, berguimte, ruime badkamer met ligbad met separate doucheruimte en een separate toiletruimte.

De 4 luxe penthouses op de bovenste (6e) verdieping zijn 187m² en rondom voorzien van grote raampartijen in de royale woonkamer. Rondom de ronde vorm van de penthouses ligt een groot terras van 50m². Het uitzicht vanuit de woonkamer is prachtig over de stad Almere en haar omgeving. De penthouses zijn naast de royale woonkamer voorzien van een ruime entree, ruime (eet-)keuken, bergruimte, 3 slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, separate douche en dubbele wastafels.

Alle appartementen en penthouses hebben tevens een eigen berging op de begaande grond. Een separate afvalruimte is eveneens aanwezig.

Huurprijs vanaf € 815,- per maand. Servicekosten € 51,50. Inkomenseis: vanaf 3.000,- bruto per maand.

Weten of jij dit kunt huren?
Vul de huurcalculator in op https://nbp.huurder.nl en weet direct of jij dit kunt huren!

Adresgegevens: Dag Hammarskjöldhof (1314 WH/J/K) te Almere

Neem hier contact met ons op.