Op zoek naar makelaar?

makelaar

Je bent bijna op de pagina die je zoekt funda.
Daarom moeten we soms verifiëren dat onze bezoekers echte mensen zijn. Plaats je huis op funda. Zoek een NVM makelaar. Vind je verkoopmakelaar. Wat is mijn woning waard? Koop jouw eerste huis. Verkoop je huis. Hoe zoek ik op funda?
Makelaar Hilvarenbeek Goirle - CLAVEM MAKELAARS.
Antoon van den Broek is de tweede NVM-makelaar binnen het kantoor en sinds mei 2015 werkzaam bij Clavem Makelaars. Hij is een echte Goirlenaar en is hoofdzakelijk op het kantoor in Goirle te vinden. 013 - 534 21 29. Marly Huijben werkt sinds december 2016 bij Clavem makelaars.
De-Makelaar.
HONKVAST MAKELAARDIJ - Hart voor huizen.
Met hart voor huizen in Rozenburg. TELEFOON: 0181-21 54 14. MOBIEL/WHATSAPP: 06 27 19 13 12. Bent u op zoek naar een. Maak een zoekprofiel aan! Honkvast neemt contact met. u op indien er een match is. 2015-2021 Honkvast Makelaardij.
Terzol Vastgoed NV Terzol Vastgoed NV.
Grond Congres 2021. Missie en kernwaarden. Grond Congres 2021. Real Estate Toon submenu. Aanbod Toon submenu. Kopen Toon submenu. Huren Toon submenu. Particuliere markt Toon submenu. Zakelijke markt Toon submenu. Projectontwikkeling Toon submenu. Over ons Toon submenu. Missie en kernwaarden.
Je bent bijna op de pagina die je zoekt funda.
Je bent bijna op de pagina die je zoekt. We houden ons platform graag veilig en spamvrij. Daarom moeten we soms verifiëren dat onze bezoekers echte mensen zijn. Plaats je huis op funda. Zoek een NVM makelaar. Vind je verkoopmakelaar.
Makelaar Amsterdam - Koop of huur uw huis in Amsterdam met ENGEL VÖLKERS Amsterdam.
Onroerend goed verkopen Ons aanbod Loopbaan Ons team. Ons aanbod Onroerend goed verkopen Loopbaan Ons team. Zoek binnen ons aanbod. Annuleer alle filters. Verkoop uw pand. Wij kennen de echte waarde van uw eigendom. Wordt een deel van Engel Völkers. Engel Völkers Licentiepartner Amsterdam. Makelaarskantoor in Amsterdam - uw makelaars Engel Völkers. Welkom bij Engel Völkers, uw makelaar in Amsterdam.
Makelaar - Wikipedia.
Algemeen bewerken brontekst bewerken. Een makelaar bemiddelt bij koop en verkoop, huur en verhuur van huizen, kantoren, roerende zaken, verzekeringen, op de goederentermijnmarkt of ander roerend, onroerend of registergoed, regelt contracten en ver koopafspraken. Een groot deel van het werk bestaat uit het zoeken van de makelaar van een geschikte partij om dat bepaalde goed eenmalig mee te verhandelen. De makelaar is dus slechts tussenpersoon en is werkzaam krachtens een overeenkomst van bemiddeling. Het vak wordt de makelaardij genoemd. De makelaar verzorgt traditioneel alle zaken van opname tot de overdracht door de notaris. Hiervoor betaalt de klant een courtage, dit is een vooraf afgesproken percentage meestal tussen 1 en 2 van de uiteindelijk gerealiseerde verkoopprijs. De Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM hanteerde tot eind jaren 90 adviestarieven. Dit is door de Nederlandse Mededingingsautoriteit NMa verboden. Er zijn makelaars, die een vast tarief hanteren ongeacht de verkoopwaarde. Zolang de werkzaamheden van de makelaar niet tot resultaat leiden, hoeft de verkopende klant meestal alleen de door de makelaar gemaakte kosten te vergoeden. Ook de klant die een onroerende zaak wil kopen kan een makelaar inschakelen, de zogenaamde aankoopmakelaar. Makelaardij in Nederland bewerken brontekst bewerken.
De beste score op Funda, makelaar taxateur Lent Nijmegen Buiten Makelaars Taxateurs.
Dat doen wij in de regio Nijmegen, Lent en Arnhem. Omdat wij maatwerk leveren kunt u voor de volledige of gerichte aankoopservice kiezen, maar ook voor een bepaald onderdeel van onze activiteiten. U betaalt natuurlijk ook op maat. Wij vertellen u hier graag meer over tijdens een afspraak. Afspraak maken Meer informatie. Wij helpen graag om uw woning te verkopen in Lent, Nijmegen en omgeving! Vanuit ons mooi gelegen kantoor in Lent zorgen wij voor de volledige begeleiding van de verkoop, persoonlijk en betrokken. De verkoop van uw huis gaat met emoties gepaard. Een huis waar jarenlang in is gewoond zit boordevol herinneringen. Het is daarom fijn een makelaar te hebben die daar begrip voor heeft. Buiten is zon makelaar. Wij houden het hoofd koel, maken duidelijke afspraken met u over het verkoop traject met duidelijke doelstellingen en goede informatievoorziening en proberen uw huis op de beste manier te verkopen.
Dé makelaar in Oegstgeest en regio Leiden Proper Makelaardij - Proper Makelaardij o.g.
2341 PT Oegstgeest. € 399.000,-, k.k. 2321 GL Leiden. € 1.140.000,-, tot € 1.140.000,-, Beschikbaar. 2321 GL Leiden. € 960.000,-, tot € 1.140.000,-, Beschikbaar. 2321 GL Leiden. € 810.000,-, tot € 960.000,-, Beschikbaar. 2321 GL Leiden. € 540.000,-, tot € 810.000,-, Beschikbaar.
Makelaar Amsterdam Cocq Makelaars Amsterdam.
Met meer dan 15 jaar ervaring als makelaar in Amsterdam beheersen wij de gewone makelaarsactiviteiten als geen ander. Maar belangrijker vinden we het persoonlijke contact en de klik. Als dat goed zit, dan komt de rest dat zeker. Het is ons doel om, binnen de financiële mogelijkheden, het beste huis aan te kopen of te verkopen voor de beste prijs.

Contacteer ons

axa
makelaar
slotenmaker eindhoven
slotenmaker den bosch 24 uur
slotenmaker zelzate
slotenmaker bedrijf beginnen
slotenmakers